Καρφιά Ιωαννίδου για Γερμανού: "Δεν την έχω σαν κόρη μου γιατί μεγάλωσε, τώρα την έχω σαν τίποτα"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: Είχα τη Ναταλία Γερμανού σαν αδερφή, σαν κόρη και τώρα τίποτα
Νέα παράπονα για τη Ναταλία Γερμανού έκανε η Μαρία Ιωαννίδου. Η χήρα του Φρέντυ Γερμανού μίλησε όχι μόνο για την γνωστή παρουσιάστρια και τη σχέση τους αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα στα πρώτα χρόνια, δεν την έχω όμως πια σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Είχα τη Ναταλία Γερμανού σαν αδερφή, σαν κόρη και τώρα τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»
Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη που μιλάει για όλα.
Διαβάστε το στο tanea.gr«Κόλαφος» η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού - «Την είχα σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»
Η εξομολόγηση της Μαρίας Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού και το μεγάλο παράπονοΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»
Η γνωστή χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, το μεσημέρι της Τρίτης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρηγια για όλους και για όλα! Μεταξύ αυτών, εστίασε τόσο στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο και στο αν διατηρεί σχέσεις με τη Ναταλία Γερμανού. Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως «η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και… ουέ και αλίμονο αν ήσουν ξανθιά! Και εγώ ήμουν ξανθιά. Κάποια στιγμή μας είπε στην ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι» το εξής: «Σας έχω πει ότι άλλη ξανθιά δεν θα υπάρχει στην ταινία μου! Μόνο εγώ! Θα την βάψετε μελαχρινή». Και το κάνανε. Κλάμα, κλάμα». «Η Αλίκη Βουγι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου, το μεσημέρι της Τρίτης, στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και […]
The post Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν την έχω σαν κόρη μου γιατί μεγάλωσε, τώρα την έχω σαν τίποτα»
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Η γνωστή ηθοποιός
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν την έχω σαν κόρη μου γιατί μεγάλωσε, τώρα την έχω σαν τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr