Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – "Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι"

10:54 - 10/09/2024

Tο χθεσινό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram την εξόργισε καθώς όχι μόνο ήταν χυδαίο, αλλά προήλθε και από έναν παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά - Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Νικολέττα Ράλλη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για το χυδαίο σχόλιο που έλαβε: «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι»

Άσεμνα μηνύματα έλαβε η Νικολέττα Ράλλη στα social media από έναν παντρεμένο με τρία παιδιά. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τα μηνύματα […] The post Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για το χυδαίο σχόλιο που έλαβε: «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι»

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά δέχεται σχόλια – αρνητικά ή To άρθρο Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Νέα πρόκληση από την Τουρκία: Με ΝΟΤΑΜ αμφισβητεί ελληνική περιοχή έρευνας και διάσωσης

Βαθαίνει η πολιτική κρίση στη Γαλλία: Ακροδεξιά και Μελανσόν απειλούν με πρόταση μομφής τον Φρανσουά Μπαϊρού

Καιρός: Ο Άγιος Βασίλης φέρνει χιόνι, αλλά και ομπρέλες - Που και πότε θα το στρώσει (Βίντεο)

Δολοφονία στην Καλαμάτα: "Έπρεπε να τον σκοτώσω, με παρακολουθούσαν οι Τούρκοι" ανέφερε ο δράστης

Αναντολού Εφές - Παρτίζαν 86-77: Τρίτη σερί νίκη με πρωταγωνιστή Οσμάνι

Κόνι Μεταξά: Πως αντέδρασε στα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Μάριο Καπότση;