Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – "Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι"
10:54 - 10/09/2024
Tο χθεσινό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram την εξόργισε καθώς όχι μόνο ήταν χυδαίο, αλλά προήλθε και από έναν παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά - Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Νικολέττα Ράλλη
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για το χυδαίο σχόλιο που έλαβε: «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι»
Άσεμνα μηνύματα έλαβε η Νικολέττα Ράλλη στα social media από έναν παντρεμένο με τρία παιδιά. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τα μηνύματα […]
The post Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για το χυδαίο σχόλιο που έλαβε: «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι»
Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά δέχεται σχόλια – αρνητικά ή
To άρθρο Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr