Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη

09:45 - 10/09/2024

Ο Χρήστος Μάστοτας αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές του, στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο. Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τις ΜΕΛΙSSES, έδωσαν μια μοναδική συναυλία. Ο Χρήστος Μάστορας έχασε τα λόγια του, όταν βγήκε στη σκηνή, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Μαζί με τις κόρες της Μιλλούση και του Πετρούνια στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Ο τραγουδιστής είναι φίλος της οικογένειας και νονός της μίας κόρης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρήστος Μάστορας: Η έκπληξη στη βαφτιστήρα του Σοφία Πετρούνια που πήγε για πρώτη φορά σε συναυλία του

Η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε τις αντιδράσεις της κόρης της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – "Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια"

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα ενώ μαζί της ήταν και δύο θαυμάστριες του συντρόφου της, οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρήστος Μάστορας: Η οικογένεια Πετρούνια στην επετειακή συναυλία του συγκροτήματος MELISSES

Ανάμεσα στους 20.000 θεατές και οι κόρες του Ολυμπιονίκη.

Διαβάστε το στο in.gr

Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – «Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια»

Κατάμεστη ήταν η Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9/9 για τη συναυλία To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – «Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιατί ο Μπάιντεν επιτρέπει τώρα στους Ουκρανούς τη χρήση αμερικανικών πυραύλων εναντίον της Ρωσίας - Κλιμακώνει έναν πόλεμο που κληρονομεί ο Τραμπ

Το Paralimnio ξανασυστήνεται τους πρώτους μήνες του 2025 επαναπροσδιορίζοντας το shopping experience στα Ιωάννινα

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας του Άκη Παυλόπουλου από το πλευρό του

Αγόρασε σπίτι αξίας 38.999 δολαρίων από την Amazon, αλλά δεν διάβασε τα «ψιλά γράμματα»

Κυκλοφοριακό χάος σε Κηφισό, Αττική Οδό και κέντρο της Αθήνας - Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη σε αντιπαράθεση on air – «Αυτό που κάνεις είναι αγένεια»