Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη

09:45 - 10/09/2024

Ο Χρήστος Μάστοτας αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές του, στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο. Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τις ΜΕΛΙSSES, έδωσαν μια μοναδική συναυλία. Ο Χρήστος Μάστορας έχασε τα λόγια του, όταν βγήκε στη σκηνή, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Μαζί με τις κόρες της Μιλλούση και του Πετρούνια στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Ο τραγουδιστής είναι φίλος της οικογένειας και νονός της μίας κόρης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρήστος Μάστορας: Η έκπληξη στη βαφτιστήρα του Σοφία Πετρούνια που πήγε για πρώτη φορά σε συναυλία του

Η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε τις αντιδράσεις της κόρης της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – "Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια"

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα ενώ μαζί της ήταν και δύο θαυμάστριες του συντρόφου της, οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρήστος Μάστορας: Η οικογένεια Πετρούνια στην επετειακή συναυλία του συγκροτήματος MELISSES

Ανάμεσα στους 20.000 θεατές και οι κόρες του Ολυμπιονίκη.

Διαβάστε το στο in.gr

Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – «Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια»

Κατάμεστη ήταν η Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9/9 για τη συναυλία To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – «Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Τορνικέ Σενγκέλια χάνει το Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια

Που θα πάει το «κόστος» του χρήματος στην Ε.Ε., μετά την απόφαση της Fed να επιβραδύνει την μείωση των επιτοκίων

Κομισιόν: Σε «κρίσιμη κατάσταση» η Ελλάδα όσον αφορά την κοινωνική προστασία – Προκλήσεις για την αγορά εργασίας

ΑΕΚ: Ο Έρικ Λαμέλα πέτυχε γκολ μετά από 15 μήνες – Τέταρτο χαμένο πέναλτι για Αντονί Μαρσιάλ

Vodafone Ελλάδας: Επενδύσεις σε σύγχρονα δίκτυα διαμορφώνουν το ψηφιακό μέλλον της χώρας

Δικαίωση για την Ζιζέλ Πελικό: Ένοχος ο πρώην σύζυγός της Ντομινίκ και οι άλλοι 25 βιαστές της