Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη
09:45 - 10/09/2024
Ο Χρήστος Μάστοτας αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές του, στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο. Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τις ΜΕΛΙSSES, έδωσαν μια μοναδική συναυλία. Ο Χρήστος Μάστορας έχασε τα λόγια του, όταν βγήκε στη σκηνή, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου ... Περισσότερα
To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Μαζί με τις κόρες της Μιλλούση και του Πετρούνια στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα
Ο τραγουδιστής είναι φίλος της οικογένειας και νονός της μίας κόρης
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧρήστος Μάστορας: Η έκπληξη στη βαφτιστήρα του Σοφία Πετρούνια που πήγε για πρώτη φορά σε συναυλία του
Η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε τις αντιδράσεις της κόρης της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – "Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια"
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα ενώ μαζί της ήταν και δύο θαυμάστριες του συντρόφου της, οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧρήστος Μάστορας: Η οικογένεια Πετρούνια στην επετειακή συναυλία του συγκροτήματος MELISSES
Ανάμεσα στους 20.000 θεατές και οι κόρες του Ολυμπιονίκη.
Διαβάστε το στο in.grΧρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – «Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια»
Κατάμεστη ήταν η Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9/9 για τη συναυλία
To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στη συναυλία του μαζί με τις κόρες του Πετρούνια – «Και εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr