Γκλέτσος: Ακατάλληλος ο Κασσελάκης, αποσύρω την υποψηφιότητα αν κατέβει ο Τσίπρας

20:46 - 09/09/2024

Για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την «έκπτωση» του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, μίλησε  ο Απόστολος Γκλέτσος, την επομένη των ραγδαίων εξελίξεων στην Κουμουνδούρου. «Ναι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ξεκάθαρα ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον LamiaPolis 87,7 μετά την ανάρτησή του, ... Περισσότερα To άρθρο Γκλέτσος: Ακατάλληλος ο Κασσελάκης, αποσύρω την υποψηφιότητα αν κατέβει ο Τσίπρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκλέτσος: “Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ”

Ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Έπιασε δουλειά ο Μασκ! Ζητά να αντικατασταθούν όλα τα μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ με drones

Τον τερματισμό της δίωξης του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε ο ειδικός εισαγγελέας των ΗΠΑ

Grand Hotel: Ο Πέτρος και η Αλίκη μαθαίνουν τι λέει το γράμμα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αισθάνεται ασφάλεια στην ΑΕΚ»

Στέφανος Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ του Φάμελλου δεν μπορεί να εμπνεύσει πια, είχα πάρει υπερδιπλάσιους ψήφους – Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

Το Ισραήλ έπληξε γέφυρες στην επαρχία Χομς της Συρίας