Χάρης Χιώτης: «Νόμιζαν ότι είμαι επαίτης και μου έλεγαν να βγω έξω από το θέατρο»

14:00 - 09/09/2024

«Έρχεται ο σεκιούριτι, κολλάει στο αυτί και μου λέει σε παρακαλώ άνθρωπέ μου πρέπει να βγεις έξω» δήλωσε ο Χάρης Χιώτης. Ο Χάρης Χιώτης παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα αστεία περιστατικά που του έχουν συμβεί, περιγράφοντας στη συνέχεια ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Χιώτης: «Νόμιζαν ότι είμαι επαίτης και μου έλεγαν να βγω έξω από το θέατρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανθρωποκυνηγητό στη Βρετανία για τον εντοπισμό πιστολέρο που τραυμάτησε ένα 8χρονο κορίτσι

Ευρωπαϊκή Ένωση: Πράσινο φως στον ετήσιο προϋπολογισμό του 2025

Την ενοχή των 14 από τους 17 κατηγορούμενους πρότεινε η εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Ο Παναγιώτης Γκιώνης απάντησε στις καταγγελίες της Ξένιας Στάθη: Τα τρία ψέματα που είπε – Στόχος η αποδόμηση προσωπικοτήτων

Μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς του: Να έχουμε συναίσθηση των προβλημάτων της κοινωνίας – Επιμένουμε στις μειώσεις φόρων

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στις συνεπείς επιχειρήσεις με σωστούς μετρητές η επιδότηση στους λογαριασμούς