Ναταλί Κάκκαβα: Ο Γρηγόρης Γκουντάρασς δεν ξέρω αν πέρασε καλά στην εκπομπή μαζί μου

09:39 - 09/09/2024

“Το έχω πει πολλές φορές πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του άντρα μου” δηλώνει η Ναταλί Κάκκαβα. Για την συνύπαρξη που είχε στη μικρή οθόνη με τον σύζυγο της, Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και τον ευτυχισμένο τους γάμο μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.  ... Περισσότερα To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: Ο Γρηγόρης Γκουντάρασς δεν ξέρω αν πέρασε καλά στην εκπομπή μαζί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στο νέο τους σπίτι στη Φιλοθέη – Η πρώτη εικόνα από το σαλόνι

Μάξιμος Χαρακόπουλος για τα γκαζάκια στην πολυκατοικία του: Ξυπνήσαμε με μια αίσθηση φωτιάς και συνειδητοποιήσαμε ότι καιγόμασταν

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο Γιώργος Παπαδάκης όλα αυτά τα χρόνια κάνει πρωταθλητισμό με κεφαλαία γράμματα

Τάιβο Αβονίγι: Σε τεχνητό κώμα ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ που χτύπησε στο δοκάρι – Η στιγμή του τραυματισμού του

Στη Βουλή τροπολογία για το ΝΟΚ – Υλοποιούνται οι οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί έως 11 Δεκεμβρίου 2024, εφόσον δεν έχουν εκκινήσει οικοδομικές εργασίες

Στα «κάγκελα» τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την στάση της κυβέρνησης μετά το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη