Βίκυ Λέανδρος: «Η Ελλάδα δεν μου πρότεινε ποτέ να την εκπροσωπήσω στη Eurovision, βεβαίως θα το έκανα για την πατρίδα μου»
17:56 - 08/09/2024
Για την εμπειρία της από τη Eurovision και το παρασκήνιο πίσω από τις δύο συμμετοχές της στον μουσικό διαγωνισμό μιλά η Βίκυ Λέανδρος. Η κορυφαία ερμηνεύτρια άνοιξε τα χαρτιά της στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσατσάνη, όπου ρωτήθηκε για την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision το 1967, που έφερε την 4η θέση για το Λουξεμβούργο, αλλά και τη δεύτερη φορά που κατάφερε να κερδίσει στη διοργάνωση του 1972 για την ίδια χώρα. «Δεν ένιωσα καθόλου την επιθυμία να πάω στη Eurovision. Με πήραν τηλέφωνο από τη Γαλλία. Εκείνα τα χρόνια το RTL ήταν ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ευρώπη αλλά ειδικά πολύ μεγάλος στη Γαλλία, στο Λουξεμβούργο και στη Γερμανία. Στον πρώτο μ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Λέανδρος: «Η Ελλάδα δεν μου πρότεινε ποτέ να την εκπροσωπήσω στη Eurovision»
«Δεν μπορώ να πω ότι με λύπησε αλλά το είχα σκεφτεί πολλές φορές και αναρωτιόμουν γιατί δεν έγινε», είπε η Βίκυ Λέανδρος αναφορικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision. Για την εμπειρία της από τη Eurovision και το παρασκήνιο πίσω από τις δύο συμμετοχές της στον μουσικό διαγωνισμό μίλησε η Βίκυ Λέανδρος. Η κορυφαία ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Λέανδρος: «Η Ελλάδα δεν μου πρότεινε ποτέ να την εκπροσωπήσω στη Eurovision» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit