Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη

11:27 - 08/09/2024

Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης, είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Μποφίλιου: Ο πολιτικός γάμος με τον Χρήστο Κορτσέλη - "Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη"

Η τραγουδίστρια τόνισε τη σημασία της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων τους και την επιλογή ενός πολιτικού γάμου, αποφεύγοντας τις τυπικότητες και δίνοντας έμφαση στην προσωπική τους σχέση

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νατάσα Μποφίλιου για την ημέρα του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης»

«Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη», εξομολογήθηκε η Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη. Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου στην διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids, μιλώντας για την ημέρα του γάμου της με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και μουσικό Χρήστο Κορτσέλη. ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Μποφίλιου για την ημέρα του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η ΕΕ χρηματοδοτεί για πρώτη φορά κοινές αγορές όπλων από τον κοινοτικό προϋπολογισμό

«Tack»: Η ταινία - ντοκιμαντέρ για την πρώτη δίκη του ελληνικού #metoo βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο

Μέλος σε συμμορία που έκανε διαδικτυακές απάτες κατηγορείται ότι ήταν η Ειρήνη Μουρτζούκου - Δείτε το ντοκουμέντο

Τραμπ και Μασκ τραγουδούν ντουέτο το «Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική»

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Για την 5η σερί νίκη στο Βελιγράδι οι Πειραιώτες - Τζάμπολ στις 20:00

Έκανε το ντεμπούτο του στο τένις ο 45χρονος Φορλάν – Αποθεώθηκε παρά την ήττα ο πρώην άσος της Εθνικής Ουρουγουάης - Βίντεο