Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Μποφίλιου: Ο πολιτικός γάμος με τον Χρήστο Κορτσέλη - "Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη"
Η τραγουδίστρια τόνισε τη σημασία της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων τους και την επιλογή ενός πολιτικού γάμου, αποφεύγοντας τις τυπικότητες και δίνοντας έμφαση στην προσωπική τους σχέση
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝατάσα Μποφίλιου για την ημέρα του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης»
«Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη», εξομολογήθηκε η Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη. Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου στην διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids, μιλώντας για την ημέρα του γάμου της με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και μουσικό Χρήστο Κορτσέλη. ... Περισσότερα
To άρθρο Νατάσα Μποφίλιου για την ημέρα του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit