Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Αυξάνονται 2 εκ. συντάξεις και κατώτατος μισθός το 2025 - Απαλλαγή φόρου για όσους νοικιάζουν κλειστά διαμερίσματα
20:46 - 07/09/2024
Σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο, στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη. Μια ομιλία, κατά την οποία ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων ανακοινώνει μέτρα και παρεμβάσεις για την αύξηση μισθών και εισοδημάτων. Γιατρούς, αστυνομικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες αλλά και δημόσιους υπαλλήλους αφορούν μεταξύ άλλων τα όσα ανακοινώνει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ... Περισσότερα
To άρθρο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Αυξάνονται 2 εκ. συντάξεις και κατώτατος μισθός το 2025 - Απαλλαγή φόρου για όσους νοικιάζουν κλειστά διαμερίσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης στην 88η ΔΕΘ: Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις και ο κατώτατος μισθός, 3ετής φοροαπαλλαγή για κλειστά σπίτια που νοικιάζονται
«Δεν έχω μαζί μου σάκο με αλόγιστες παροχές» - Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος - Απαγορεύεται κάθε νέα άδεια βραχυχρόνιας μίσθωσης στα 3 κεντρικά διαμερίσματα της Αθήνας για τουλάχιστον έναν χρόνο - 51 εκατ. ευρώ για δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, όφελος για 37.000 πολίτες
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜητσοτάκης στη ΔΕΘ: Αύξηση συντάξεων και κατώτατου μισθού – Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος
Αυτά είναι τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Αλλαγές στην βραχυχρόνια μίσθωση, νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου» και στήριξη των αγροτών
Διαβάστε το στο tovima