Σπανούλης σε Πρίντεζη: «Τυχερός που πέτυχε το καλάθι στον τελικό της Πόλης γιατί δεν θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα»
22:28 - 06/09/2024
Ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να αστειευτεί για τον Γιώργο Πρίντεζη και αφού τον αποθέωσε θυμήθηκε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπανούλης σε Πρίντεζη: Τυχερός που πέτυχε το καλάθι στον τελικό της Πόλης γιατί δεν θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα - Βίντεο
Ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να αστειευτεί για τον Γιώργο Πρίντεζη και αφού τον αποθέωσε θυμήθηκε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣπανούλης για Πρίντεζη: «Τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη, γιατί αλλιώς δεν θα ξανάπαιρνε πάσα από εμένα»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο Γιώργο Πρίντεζη, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να αναφέρει μια τρομερή ατάκα για την πάσα πριν το περίφημο καλάθι που χάρισε την Euroleague στον Ολυμπιακό το 2012. Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη, στο πλαίσιο της ... Περισσότερα
To άρθρο Σπανούλης για Πρίντεζη: «Τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη, γιατί αλλιώς δεν θα ξανάπαιρνε πάσα από εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit