Μητσοτάκης: Οικονομικά κίνητρα για γιατρούς σε άγονες περιοχές – Επιδόματα έως 600 ευρώ μηνιαίως

18:00 - 05/09/2024

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικότερα στις πολιτικές και τα μέτρα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στην επικείμενη ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: "Οικονομικά κίνητρα για γιατρούς σε άγονες περιοχές - Επιδόματα έως 600 ευρώ μηνιαίως" - Η προαναγγελία μέτρων η αντίστροφη μέτρηση για την 88η ΔΕΘ

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικότερα στις πολιτικές και τα μέτρα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στην επικείμενη ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ με τα οικονομικά κίνητρα σε γιατρούς άγονων περιοχών – Τι προβλέπεται

Επίδομα 200 και 300 ευρώ σε γιατρούς του ΕΣΥ που υπηρετούν σε προβληματικές ή άγονες περιοχές - Τι προβλέπει η ΚΥΑ

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χαρδαλιάς: Προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου Πρόληψης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης 

Η Ρωσία ζητά μετανάστες λόγω τεταμένης δημογραφικής κατάστασης

Αντζελίνα Τζολί: Μιλάει για τη μητρότητα - Τα παιδιά μου είναι η ευτυχία μου, είπε χαρακτηριστικά

Survivor: Ένταση στην κίτρινη ομάδα - Εκτίθεσαι φουλ να ξέρεις, είπε η Μαρία στον Νίνο

Απόστολος Γκλέτσος: «Τις ανεμογεννήτριες τις ξέρω καλά, με πίεσε ο χρόνος» - Έκλεισε το τηλέφωνο on air

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το Bitcoin, «επελαύνει» προς τα $100.000