Η αποστομωτική απάντηση της δημάρχου Τήλου σε γυναίκα που ζητούσε να πετάξουν τους πρόσφυγες στη θάλασσα

11:36 - 05/09/2024

Η Τήλος ξανά στο επίκεντρο μετά την ανάρτηση που έκανε η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά. Αιτία το ξέσπασμα μιας γυναίκας που αντέδρασε στην επιχείρηση διάσωσης για δεκάδες πρόσφυγες. Οι πρόσφυγες έβγαιναν εξουθενωμένοι στη στεριά, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, με μια γυναίκα που έβλεπε της εικόνες να αντιδρά σε έντονο ύφος. «Κυρία μου, αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Η αποστομωτική απάντηση της δημάρχου Τήλου σε γυναίκα που ζητούσε να πετάξουν τους πρόσφυγες στη θάλασσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τήλος: «Κυρία μου αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς» απάντησε η δήμαρχος σε γυναίκα που ζήτησε «να πετάξουν στη θάλασσα» 106 πρόσφυγες

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης - Η ανάρτηση της δημάρχου Τήλου στο Facebook

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τήλος: Πληρωμένη απάντηση από τη δήμαρχο σε τουρίστρια που φώναζε να πετάξουν τους πρόσφυγες στη θάλασσα

Δεκάδες πρόσφυγες ανάμεσά τους και πολλά παιδιά έφτασαν με ασφάλεια στην Τήλο

Διαβάστε το στο in.gr

«Κυρία μου αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς» απάντησε η δήμαρχος Τήλου σε Ελληνίδα που ζητούσε να πετάξουν πρόσφυγες στη θάλασσα

Η δήμαρχος του νησιού έδωσε την καλύτερη απάντηση σε τουρίστρια που ζητούσε να πετάξουν πρόσφυγες στη θάλασσα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τήλος: Η δήμαρχος αποστόμωσε τουρίστρια που ζητούσε να πετάξουν πρόσφυγες στη θάλασσα

Η Μαρία Καμμά, δήμαρχος Τήλου, κατακεραύνωσε τουρίστρια που ήθελε να πεταχτούν πρόσφυγες στη θάλασσα.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάσος Χαλκιάς: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να επιστρέψει στο θέατρο»

Η απάντηση του ΕΚΑΒ για το τροχαίο με τον νεκρό 20χρονο στο Αγρίνιο: «Το ασθενοφόρο δεν άργησε, έφτασε μέσα σε 7 λεπτά»

Στην Αθήνα συνελήφθη η 30χρονη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους - Έφτασε από Βέρνη μέσω Βερολίνου

Συντριβή αεροσκάφους στο Ιράν – Σκοτώθηκε ένας Ταξίαρχος και ένας πιλότος των Φρουρών της Επανάστασης

Σοβαρό τροχαίο με 12χρονο που έκανε πατίνι στη Μεσογείων: «Ο οδηγός δεν είδε το κόκκινο φανάρι και τον χτύπησε»

ΔΕΣΦΑ: Ομολογιακό δάνειο 810 εκατ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες