«Πάθαμε το ίδιο με τον Σταρόβα»: Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη κατά την διάρκεια παράστασης

19:10 - 04/09/2024

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό που υπέστη: «Το έπαθα τρία λεπτά πριν ξεκινήσει η παράσταση και έπαιξα κανονικά»

Για το εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη πριν από μερικά χρόνια μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο ηθοποιός περιέγραψε ότι το περιστατικό συνέβη «τρία λεπτά πριν ξεκινήσει η απογευματινή παράσταση» και έπαιξε κανονικά! «Έφτιαχνα τη γραβάτα μου και λέει ο Μιχάλης, ο φροντιστής, ότι χτυπάει τρίτο κουδούνι και αρχίζουμε μια πλάκα μεταξύ μας. Κι έτσι όπως κάνω, νιώθω ένα ακόρντο, ένα μούδιασμα στη γλώσσα μου, στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι. Κατευθείαν σκέφτηκα “νεύρο που να «ενώνει γλώσσα, μάγουλο και χέρι δεν υπάρχει άρα είναι κεφάλι. Άρα είναι όγκος ή σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό» είπε ο ηθοποιός. «Τρέχω στον Άλκη Κούρκουλο και του λέω “παθαίνω εγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Το πανό αφιέρωμένο στον Λεσόρ και η απάντηση με… Οικονομόπουλο (vid)

Λεβαδειακός: «Όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη στην ισοφάριση της ΑΕΚ, ο διαιτητής ήθελε να κάνουμε Χριστούγεννα στο… γήπεδο»

Μαγδεμβούργο: Οι σκοτεινές αναρτήσεις του δράστη που εγείρουν ερωτήματα

Πλάτων: Η ιδέα του αγαθού (Μέρος ΚΣΤ’)

Αρκάς: Η μαγική καλημέρα της Δευτέρας

ΑΔΜΗΕ: Δεύτερη διαδρομή για το ηλεκτρικό καλώδιο που θα συνδέει Ελλάδα με Κεντρική Ευρώπη