Ομέρ Γιουρτσεβέν: Είμαι εδώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει ξανά στον τίτλο

17:45 - 04/09/2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (03/09) στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εξετάσεις και ακολούθως να ταξιδέψει στη Σλοβενία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μιλώντας στην κάμερα του paobc.gr, ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ομέρ Γιουρτσεβέν, εξέφρασε τις σκέψεις του για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι, εκφράζοντας ... Περισσότερα To άρθρο Ομέρ Γιουρτσεβέν: Είμαι εδώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει ξανά στον τίτλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 live: Δοκάρι στις καθυστερήσεις ο Μασούρας - «Πάρτι» στις εξέδρες

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 live: Κόκκινη κάρτα στον Λαμέλα - Με δέκα παίκτες η Ένωση στο φινάλε του ντέρμπι

Ο Ελ Κααμπί διέλυσε την ΑΕΚ με τρία γκολ σε 51 λεπτά και πανηγύρισε σαν τον Στεφ Κάρι

«Βγήκε» από τα ρούχα του ο Γκλέτσος όταν τον ρώτησε δημοσιογράφος για την υποψηφιότητά του - «Κάνε λίγο έτσι!»

Μια ανάσα από την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Φάμελλος - Πότε ο Πολάκης δεν θα πάει σε β γύρο - 49,6% έναντι 43,31% στο 75% της ενσωμάτωσης

Γουίλιαν Αράο μετά το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: «Ιδιαίτερο το πρώτο μου παιχνίδι ως αρχηγός αυτής της μεγάλης ομάδας»