Katy Perry: Ερωτικό κάλεσμα και παιχνίδια στον Orlando Bloom, αφού έπλυνε τα πιάτα

13:09 - 04/09/2024

Η Katy Perry έκανε σεξουαλική πράξη στον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, για να τον ανταμείψει που κάνει καλά και σωστά τις δουλειές του σπιτιού

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο"

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Τα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, η αρχή της "αυτοκρατορίας", η εξορία, η απόπειρα της "17 Νοέμβρη", το "κεφάλαιο" ζωής με τη Μαριάννα και η τελευταία τους εμφάνιση

Ούτε οι συγγενείς των παικτών δεν βλέπουν "Survivor": Η φετινή τηλεοπτική "σούπα" του Ατζούν Ιλιτζαλί

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: "Θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα, είμαι δολοφόνος" - Τα πρώτα λόγια του 30χρονου στην αδελφή του πριν παραδοθεί στις Αρχές

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη - Ανδρουλάκη: "Μόλις βλέπεις τον Μητσοτάκη το βάζεις στα πόδια" - "Ντροπή, κάνεις σόου" (Βίντεο)

Πρίμορατς - Ολυμπιακός 9-18: Πρελούδιο πρόκρισης με ακαταμάχητη πειθώ και επίδειξη χαρακτήρα