Nvidia: Περίπου 10 δισ. δολάρια σε περιουσία έχασε ο CEO από την κατρακύλα της μετοχής κατά 9,5%

11:45 - 04/09/2024

Ισχυρό πλήγμα στην προσωπική του περιουσία υπέστη ο CEO της Nvidia, Γένσεν Χουάνγκ, από τη χθεσινή «βουτιά» (3.9.2024) της μετοχής της εταιρείας κατά 9,5% στο πλαίσιο του τεχνολογικού κραχ στη Wall Street. Η περιουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Nvidia σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση που έχει σημειωθεί ποτέ μετά την πτώση των μετοχών τσιπ και την ... Περισσότερα To άρθρο Nvidia: Περίπου 10 δισ. δολάρια σε περιουσία έχασε ο CEO από την κατρακύλα της μετοχής κατά 9,5% δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας