Αίγυπτος: Ο Σίσι μεταβαίνει αύριο στην Άγκυρα για να επισφραγίσει τη συμφιλίωση με τον Ερντογάν

21:18 - 03/09/2024

Δεν θα μιλήσω ποτέ σε κάποιον όπως ο Σίσι είχε πει ο Ερντογάν μετά την απομάκρυνση του Μόρσι από την εξουσία

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σίσι μεταβαίνει αύριο στην Τουρκία για να επισφραγίσει τη συμφιλίωση με τον Ερντογάν

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι θα επισκεφθεί αύριο,Τετάρτη,την Άγκυρα όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του στα πλαίσια επίσκεψης που στόχο έχει να επισφραγίσει τη συμφιλίωση μεταξύ των δύο χωρών, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική προεδρία. Η επίσκεψη πραγματοποιείται «σε απάντηση» αυτής στα μέσα Φεβρουαρίου του Ερντογάν στην Αίγυπτο, διευκρίνισε η προεδρία στην ανακοίνωσή της. Οι δύο ηγέτες είχαν προχωρήσει στο άνοιγμα μιας “νέας σελίδας” στις σχέσεις μεταξύ της Άγκυρας και του Καΐρου, οι οποίες διακόπηκαν απότομα μετά την άνοδο του Σίσι στην εξουσία το 2013. Η αποπομπή από τον Σίσι του πρώτου δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου της Αιγύπτου, του Μοχάμεντ Μόρσι, ο ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Champions League: Επικές ανατροπές στο φινάλε για Μπενφίκα και Αϊντχόφεν, 3-2 Μονακό και Σαχτάρ αντίστοιχα - Δείτε τα γκολ

Μητσοτάκης: Θα κάνουμε περισσότερα για τη μεσαία τάξη, εκλογές το 2027 - Τι είπε για Σαμαρά, Καραμανλή

Φόβος και τρόμος ο Μασκ για τους δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ - Βγάζει στη φόρα ονόματα και στοιχεία όσων θέλει να διώξει

Σειρήνες αεράμυνας ήχησαν ξανά στο Κίεβο - Βίντεο

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στην Καλιφόρνια που απείλησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Μυρτώ Αλικάκη: Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι από τους πιο βασικούς πυλώνες της ζωής μου, δεν τους δίνω ποτέ συμβουλές