Σωτήρης Λαμάι: Έχω πολλή πέραση στους γκέι, κοκκινίζω με τα μηνύματά τους

20:45 - 03/09/2024

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα κομπλιμέντα που του κάνουν στα social media, αλλά και τα χρήματα που κερδίζει από το TikTok

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Λαμάι: Έχω πολλή πέραση στους γκέι – Έχω βγάλει πολλά λεφτά από το TikTok

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι, πρώην παίκτης του Survivor και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τα χρήματα που βγάζει από το TikTok αλλά και την ιδιαίτερη… πέραση που έχει στα social media. Μιλώντας για το TikTok, ο επιχειρηματίας είπε «θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία». «Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό. Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ… και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές. Είναι τρελό» ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Summe

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ισραήλ: Πέθανε ο άνθρωπος που είχε εκτελέσει τον Άντολφ Άιχμαν

Με ένα βίντεο-συρραφή κοινών τους δηλώσεων «απαντά» ο Σαμαράς για το βιβλίο της Μέρκελ

Τραυματίστηκε δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στην Αλεξανδρούπολη - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ολυμπιακός: Ο ματωμένος Γιάρεμτσουκ έγινε αλλαγή ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς - Δείτε βίντεο

Πέσκιας για Αλεξιάδου: Οι άνθρωποι της τηλεόρασης όταν είσαι στα πάνω σου σε κυνηγάνε αλλά μετά σε ξεχνάνε

Euroleague, Παρτίζαν - Ολυμπιακός 78-70: Το νικηφόρο σερί... γκρεμίστηκε στο φινάλε