«Σκέφτηκα ότι σκοτώνοντάς τους θα ζούσα ελεύθερα» λέει ο 17χρονος που έσφαξε τους γονείς και τον αδελφό του στην Ιταλία

17:18 - 03/09/2024

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία με την οικογενειακή τραγωδία όπου ένας 17χρονος έσφαξε τους γονείς και τον αδελφό του ενώ την ίδια ώρα νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως μεταδίδει η Corriere della Sera, ο 17χρονος από την Ιταλία αφότου ομολόγησε το έγκλημά του περιέγραψε με ψυχραιμία πώς η επιθυμία του ... Περισσότερα To άρθρο «Σκέφτηκα ότι σκοτώνοντάς τους θα ζούσα ελεύθερα» λέει ο 17χρονος που έσφαξε τους γονείς και τον αδελφό του στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σκέφτηκα ότι σκοτώνοντας τους θα ζούσα ελεύθερα» – Έσπασε τη σιωπή του ο 17χρονος που σκότωσε τους γονείς και τον αδελφό του στο Μιλάνο

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 17χρονο που προκάλεσε το μακελειό στο Μιλάνο, δολοφονώντας τον πατέρα, τη μητέρα και τον 12χρονο αδερφό του με ένα κουζινομάχαιρο. Η Corriere δημοσίευσε μέρος από την κατάθεση που έδωσε ο νεαρός στις αρχές, όπου υποστήριξε: «σκέφτηκα ότι σκοτώνοντας τους θα ζούσα ελεύθερα». Ο 17χρονος δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό για την απόφαση του, παρά μόνο ανέφερε ότι δεν ήθελε τον έλεγχο των γονιών του. Συγγενείς και φίλοι υποστήριξαν ότι οι γονείς «ασκούσαν έναν τυπικό έλεγχο στο παιδί τους», με το σκεπτικό «πως ήταν ακόμα ανήλικο». Επιπλέον, ο ανήλικος υποστήριξε ότι σκεφτόταν να πολεμήσει στην Ουκρανία σε περίπτωση που δεν περ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League

Δημήτρης Μπάσης: Δεν έδωσα χρόνο στα παιδιά μου γιατί έλειπα πολύ για την δουλειά μου

Άρης – Πανιώνιος 80-72: Νέα νίκη για τους Θεσσαλονικείς και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Greek Basketball League

Καιρός αύριο: Χιόνια στην Εύβοια και την Κρήτη και βροχές στα ανατολικά – Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ