«Χάρη στο βίντεο εμφανίστηκαν άλλες 11 κοπέλες», είπε ο 39χρονος που χτύπησε τον επίδοξο βιαστή στη Σαλαμίνα

17:18 - 03/09/2024

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο δράστης για την απόπειρα βιασμού της 20χρονης που έγινε σε παραλία της Σαλαμίνας στις 26 Αυγούστου. Αντιμέτωπος με τον νόμο ήρθε και ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας όπου όταν αντιλήφθηκε την απόπειρα βιασμού, επιτέθηκε στον δράστη και ανέβασε το βίντεο στα social media ώστε οι κάτοικοι της Σαλαμίνας και ... Περισσότερα To άρθρο «Χάρη στο βίντεο εμφανίστηκαν άλλες 11 κοπέλες», είπε ο 39χρονος που χτύπησε τον επίδοξο βιαστή στη Σαλαμίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαλαμίνα: "Λάθος μου που ανέβασα το βίντεο, αλλά βγήκαν άλλες 11 κοπέλες", λέει ο 39χρονος που ξυλοκόπησε τον επίδοξο βιαστή - "Τον στηρίζω", είπε η 20χρονη

"Είδα τον άνθρωπο αυτόν να κυνηγά την κοπέλα με σκοπό να τη βιάσει ή να την πνίξει στη θάλασσα", υποστήριξε ο 39χρονος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σαλαμίνα: «Tράβηξα το βίντεο πάνω στη θολούρα μου» – Τι είπε ο 39χρονος που έσωσε την 20χρονη από τον επίδοξο βιαστή

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 35χρονος που προφυλακίστηκε για την απόπειρα βιασμού, αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του 39χρονου που τον ξυλοκόπησε.

Διαβάστε το στο in.gr

«Πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, ήταν λάθος» λέει ο 39χρονος που ξυλοκόπησε τον επίδοξο βιαστή στη Σαλαμίνα

«Λάθος του» χαρακτήρισε τη βιντεοσκόπηση του ξυλοδαρμού του επίδοξου βιαστή της 20χρονης στη Σαλαμίνα ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, στα δικαστήρια για να καταθέσει ως μάρτυρας. Σε λίγες μέρες αναμένεται να κληθεί πάντως και ως κατηγορούμενος για κακούργημα για τον ξυλοδαρμό του δράστη που βιντεοσκόπησε και έπειτα ανήρτησε στα social media. «Πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο,το ανέβασα λόγω εμού όμως εμφανίστηκαν 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό. Είδα τον άνθρωπο αυτόν να κυνηγά την κοπέλα με σκοπό να τη βιάσει ή να την πνίξει στη θάλασσα. Θα έπρεπε να σκεφτώ σωστά ότι πρέπει να τον παραδώσω στην αστυνομία. Βιάστηκα, πάνω όμως στη βιασύνη μου έγινε κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πες τη λέξη: Κέρδισε 195.000 ευρώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα

Μεντιλίμπαρ για Κωστούλα: «Αν γίνει υπερόπτης θα είμαστε εδώ να το σταματήσουμε»

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη ημέρα με νέο αρχηγό τον Σωκράτη Φάμελλο υπό το άγρυπνο βλέμμα του «καλού στρατιώτη» Παύλου Πολάκη

Τουρκία: Σώοι οι 95 επιβαίνοντες στο ρωσικό αεροπλάνο που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του

Μανούσος Μανουσάκης: Το «Secret Song» απέδωσε φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη που πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Σωκράτης Φάμελλος: Η Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο απώλειες που σημάδεψαν τον νέο πρόεδρο του κόμματος