Μυτιλήνη: 32χρονος ανέβασε σε καρότσα αργοτικού τον ανιψιό του, έπεσε και τον εγκατέλειψε

12:19 - 03/09/2024

Για τροχαίο με εγκατάλειψη κατηγορείται ένας 32χρονος στη Μυτιλήνη, καθώς εξαιτίας του τραυματίστηκε ένα 6χρονο παιδί. Το περιστατικό έγινε χθες (02.09.2024) στη Μυτιλήνη όταν ένας 32χρονος Ρομά οδηγώντας ένα αγροτικό φορτηγάκι είχε ανεβάσει στην καρότσα τον 6χρονο ανιψιό του. Κατά την έξοδο του αγροτικού από χώρο πάρκινγκ ο ανήλικος έχασε την ισορροπία του και έπεσε ... Περισσότερα To άρθρο Μυτιλήνη: 32χρονος ανέβασε σε καρότσα αργοτικού τον ανιψιό του, έπεσε και τον εγκατέλειψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο στη Μυτιλήνη: Ανέβασε τον 6χρονο ανιψιό του σε καρότσα αγροτικού, έπεσε και τον εγκατέλειψε

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στη Μυτιλήνη, με έναν 32χρονο να κατηγορείται ότι εγκατέλειψε τον 6χρονο ανιψιό του, ο οποίος είχε πέσει από καρότσα αγροτικού οχήματος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο