«Το παληκάρι μου μπήκε σε ένα μηχάνημα εντελώς σάπιο» λέει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική
11:36 - 03/09/2024
Αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθειά του να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, είναι ο πατέρας του, Γιώργος Καϊμπαλής. Τη Δευτέρα (2.9.24) ο τραγικός πατέρας προσκόμισε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, φάκελο με όλα τα στοιχεία από ... Περισσότερα
To άρθρο «Το παληκάρι μου μπήκε σε ένα μηχάνημα εντελώς σάπιο» λέει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Όλα είναι σάπια»
«Όλα είναι κατεστραμμένα, δεν υπάρχει άδεια πουθενά, λειτουργούν με κλεμμένα ρεύματα», καταγγέλλει ο Γιώργος Καμπαϊλής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧαλκιδική: "Σκότωσαν το παλικάρι μου για 3 ευρώ - Θα σταματήσω όταν με "πάρει" ο Θεός", συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ
"Όλοι προσπαθούν να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους", υπογραμμίζει
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά«Η οικογένεια διαλύθηκε, θα σταματήσω όταν πάρει κι εμένα ο θεός» συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ
«Όλοι προσπαθούν να πετάξουν τις ευθύνες. Δεν υπάρχει άδεια, δεν υπάρχει πιστοποίηση, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει αρτιμελές ούτε ένα τμήμα όλων αυτών των παιχνιδιών. Φυσικά και είναι σάπια, φυσικά και είναι ιδιοκατασκευές, φυσικά και μοιράζεται το χρήμα, φυσικά και γίνονται όλα αυτά τα πράγματα. Δε θα μου ξεφύγει κανένας. Όση δύναμη κι αν έχω. Η οικογένεια διαλύθηκε» ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Ο αγώνας του στη μνήμη του παιδιού του, συνεχίζεται και όπως λέει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που χάθηκε στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, «δεν θα τελειώσει, μόνο όταν ο Θεός θελήσει να πάρει κι εμένα». «Τον σκοτώσανε για τρία ευρώ, για δύ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr