Λινού για επεισόδιο με Πολάκη: «Αν αυτός είναι αψύς από τα Χανιά, εγώ είμαι από την Καρδίτσα»

21:47 - 02/09/2024

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα, όπως θα ένιωθε ο καθένας με τέτοια συμπεριφορά», ανέφερε η Αθηνά Λινού για το περιστατικό με…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λινού για Πολάκη: «Αν αυτός είναι αψύς από τα Χανιά, εγώ είμαι από την Καρδίτσα – Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής»

«Ένιωσα όπως θα ένιωθε κάθε άνθρωπος αν άκουγε κάποιον να μιλάει με τον τρόπο που μίλησε ο κ. Πολάκης. Αισθάνθηκα πολύ άβολα και δεν ήξερα σε ποιο κόμμα ήταν η γυναίκα στην οποία επιτέθηκε. Ή ήμουν η μοναδική γυναίκα ή υπήρχε άλλη μια στην επιτροπή. Κατά βάθος ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής, δεν περίμενα  ποτέ να ακουστούν αυτά τα λόγια προς κανέναν άνθρωπο. Ήταν ένα ξέσπασμα, μπορεί να ήταν κούραση, μπορεί να ήταν ένταση» είπε η Αθηνά Λινού, στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά το περιστατικό σε επιτροπή της Βουλής με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Παύλο Πολάκη. «Αν ο Πολάκης είναι αψύς από τα Χανιά, εγώ είμαι από την Καρδίτσα κι από αριστερή οικογένεια. Έμαθα να πολεμάω και να υπερασπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Το «πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου» που δεν έχετε ακούσει και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες

Ρωσία: Το «χέρι του νεκρού», το υπερόπλο που μπορεί χωρίς εντολή να καταστρέψει τις ΗΠΑ σε 30 λεπτά

ΠΑΣΟΚ – Τσουκαλάς: «Αποτελούμε μία στιβαρή δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία»

Θέατρο Θησείον: Η «Καρένινα» της ομάδας ΠΥΡ έκανε πρεμιέρα

Χτύπημα στις τράπεζες από την ισπανική κυβέρνηση – Αυξάνεται ο φόρος στα υπερκέρδη

Διάστημα: Ο νεογέννητος πλανήτης των 3 εκατ. ετών που αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα