Μητσοτάκης σε διάλογο με παιδιά στο Κιλελέρ: «Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω» (vid)

20:19 - 02/09/2024

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ομάδα του, τον Ολυμπιακό αλλά και στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: «Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω» - O διάλογος με άρωμα Super League, δείτε βίντεο

Τον ρώτησαν για την ομάδα που υποστηρίζει την ώρα που έβγαινε από το δημαρχείο του Κιλελέρ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μητσοτάκης: "Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω" - Ο διάλογος με "άρωμα" Super League (Βίντεο)

"Είναι πολύ ακόμη, δεν μπορείς να προβλέψεις", δήλωσε, ο οποίος στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους για τα έργα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Διάλογος Μητσοτάκη με άρωμα Super League: Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω

Διάλογο με ποδοσφαιρική χροιά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έξοδό του από το δημαρχείο του Κιλελέρ, στη Νίκαια Λάρισας. Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαζε selfie με ένα από τα μικρά παιδιά στο Κιλελέρ, ερωτήθηκε για την ομάδα που υποστηρίζει. «Εγώ Ολυμπιακός είμαι», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε και σχόλιο για το ... Περισσότερα To άρθρο Διάλογος Μητσοτάκη με άρωμα Super League: Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μητσοτάκης στο Κιλελέρ: «Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω»

Ποδοσφαιρικό διάλογο με παιδιά είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έξοδό του από το δημαρχείο του Κιλελέρ, στη Νίκαια. Την ώρα της αποχώρησής του και ενώ έβγαζε selfie με ένα από τα μικρά παιδιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε για την ομάδα που υποστηρίζει όπως φαίνεται στο όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το thesstoday.gr. «Εγώ Ολυμπιακός είμαι», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως είχε απέναντί του έναν μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, οπότε πρόσθεσε «Αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω»!

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Εθνική: Πήγε σε ξενοδοχείο μετά την εκκένωση

Ντόρτμουντ: Στα χνάρια του αδελφού του ο Τζόουμπ Μπέλινγκχαμ, τον θέλουν οι Βεστφαλοί

Υπό δρακόντεια μέτρα στην Ευελπίδων o 31χρονος αναρχικός: Αρνήθηκε κάθε κατηγορία για τη γιάφκα στους Αμπελόκηπους

Καρμιώτισσα: Προετοιμασία με...απρόοπτα ενόψει ΑΕΚ!

Γιοβάνοβιτς: «Δεν αλλάζει ο στόχος της ανόδου στην League A, σε υψηλό επίπεδο η Σκωτία»

Τελικά όντως ο ΛΕΞ αναφέρει τον Μάνταλο στο νέο του album; Η νέα εκδοχή (vid)