Μητσοτάκης σε διάλογο με παιδιά στο Κιλελέρ: «Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: «Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω» - O διάλογος με άρωμα Super League, δείτε βίντεο
Τον ρώτησαν για την ομάδα που υποστηρίζει την ώρα που έβγαινε από το δημαρχείο του Κιλελέρ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜητσοτάκης: "Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω" - Ο διάλογος με "άρωμα" Super League (Βίντεο)
"Είναι πολύ ακόμη, δεν μπορείς να προβλέψεις", δήλωσε, ο οποίος στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους για τα έργα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔιάλογος Μητσοτάκη με άρωμα Super League: Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω
Διάλογο με ποδοσφαιρική χροιά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έξοδό του από το δημαρχείο του Κιλελέρ, στη Νίκαια Λάρισας. Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαζε selfie με ένα από τα μικρά παιδιά στο Κιλελέρ, ερωτήθηκε για την ομάδα που υποστηρίζει. «Εγώ Ολυμπιακός είμαι», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε και σχόλιο για το ... Περισσότερα
To άρθρο Διάλογος Μητσοτάκη με άρωμα Super League: Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜητσοτάκης στο Κιλελέρ: «Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω»
Ποδοσφαιρικό διάλογο με παιδιά είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έξοδό του από το δημαρχείο του Κιλελέρ, στη Νίκαια. Την ώρα της αποχώρησής του και ενώ έβγαζε selfie με ένα από τα μικρά παιδιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε για την ομάδα που υποστηρίζει όπως φαίνεται στο όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το thesstoday.gr. «Εγώ Ολυμπιακός είμαι», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως είχε απέναντί του έναν μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, οπότε πρόσθεσε «Αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω»!
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr