Φρέντι Μπελέρης: Δεν μπορώ να ξεχάσω την αδικία – Τώρα ξεκινάει ο πραγματικός δικαστικός αγώνας

19:09 - 02/09/2024

Θα προσφύγει σε όλες τις βαθμίδες της αλβανικής δικαιοσύνης «και στο Στρασβούργο που πιστεύω ότι θα δικαιωθώ», σημείωσε ο Φρέντι Μπελέρης λίγη ώρα μετά την αποφυλάκισή του σήμερα (02.09.2024). «Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος, νιώθω μια ανακούφιση αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την αδικία που μου έγινε όλο αυτόν τον καιρό και την κατάφωρη παραβίαση της ... Περισσότερα To άρθρο Φρέντι Μπελέρης: Δεν μπορώ να ξεχάσω την αδικία – Τώρα ξεκινάει ο πραγματικός δικαστικός αγώνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρέντι Μπελέρης: Αποφασισμένος να πάει τον Ράμα ως το Στρασβούργο – «Για μένα τώρα ξεκινά ο δικαστικός αγώνας»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός «πρέπει να ξέρει ότι το κράτος δικαίου σε μια ευρωπαϊκή οικογένεια δεν είναι διαπραγματεύσιμο» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής - «Οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι μόνοι»

Διαβάστε το στο in.gr

Φρέντι Μπελέρης: Αποφασισμένος να πάει τον Ράμα ως το ΕΔΑΔ – «Τώρα ξεκινάει ο πραγματικός δικαστικός αγώνας»

«Θα προσφύγω σε όλες τις βαθμίδες της αλβανικής δικαιοσύνης και μετά και στο Στρασβούργο που πιστεύω ότι θα δικαιωθώ», τόνισε ο ευρωβουλευτής

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»

Νέα καταγγελία κατά του Diddy από την τραγουδίστρια Dawn Richard - «Ήμουν τρομοκρατημένη, μου φερόταν απαίσια»

Αυτοκίνητο λαμπάδιασε εν κινήσει κοντά στα διόδια της Πελασγίας - Έγινε και έκρηξη επειδή είχε υγραέριο

Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου στην Πάτρα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,28% – Στα 97,06 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Άνοιξε το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, αναχωρεί για την Ελλάδα η Εθνική μπάσκετ