Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος μπορεί να έρθει σε εμένα πάλι κάποια στιγμή»

10:27 - 02/09/2024

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποτελεί εδώ και μερικές μέρες παρελθόν από το προπονητικό επιτελείο του Στέφανου, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει την απόφαση να απομακρύνει τον πατέρα του από τη θέση του προπονητή, μετά το επεισόδιο στο τουρνουά του Μόντρεαλ.  Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα tennistourtalk.com για το “διαζύγιο” του με ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος μπορεί να έρθει σε εμένα πάλι κάποια στιγμή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος πρέπει να καταλάβει τι θέλει»

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας τους.

Διαβάστε το στο in.gr

Απόστολος Τσιτσιπάς για Στέφανο: «Πιστεύω κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε»

Στη Μαδρίτη αυτές τις ημέρες ως προπονητής του γιου του Παύλου, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει δηλώσεις αναφορικά με τον Στέφανο, κάνοντας ξεκάθαρο πως κάποια στιγμή οι δυο τους θα ξανασυνεργαστούν.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πατέρας Τσιτσιπά: Κάποια στιγμή μπορεί να έρθει ξανά σ’ εμένα ο Στέφανος 

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον γιο του. Μιλώντας στην ιστοσελίδα tennistourtalk.com είπε ότι πρόκειται για μια απόφαση του Στέφανου η οποία μπορεί στο μέλλον να αλλάξει και πάλι. «Δεν είναι η πρώτη φορά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «ο Στέφανος αποφάσισε ότι για κάποιο διάστημα θέλει απλώς να είμαι ο πατέρας του και να μην λαμβάνω μέρος στις προπονήσεις. Είναι στο χέρι του να αποφασίσει πώς αισθάνεται, πρέπει να το σεβαστώ. Πρέπει, επίσης, να καταλάβει τι θέλει, έχει τον χώρο του. Κάποια στιγμή μπορεί να έρθει ξανά σ’ εμένα και να μου πει “θέλω να προπονούμαι μαζί σου, διότι μου αρέσει ο τρόπος π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίκος Ψαρράς: «Δεν θέλω να σχολιάσω πράγματα που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή»

Στο επενδυτικό σχήμα Dimand – Premia – EBRD περνάει το 65% της Skyline

Ζεστή σαλάτα με κόκκινο λάχανο και κράνμπερις

Εορταστικό shopping, Ιουλία Καλλιμάνη live και πολλές εκπλήξεις από το ΣΚΡΑΤΣ – Όλα όσα έγιναν στην «Κόκκινη Νύχτα» του Πειραιά

The Day of the Jackal, το απόλυτο κατασκοπικό θρίλερ της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Βασίλης Καρράς: «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό του» λέει ο αδερφός του αείμνηστου τραγουδιστή