Λάκης Λαζόπουλος: Πάντα θυμάμαι την Άννα Παναγιωτοπούλου με μία τσάντα που σερνόταν

08:37 - 02/09/2024

“Η Άννα, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα συμπτώματα της ασθένειάς της, έβγαζε κωμωδία από μια μεριά που δεν την περίμενες” σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Hello και στον Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου και τις αναμνήσεις που έχει από εκείνη. Τι θυμάστε ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Λαζόπουλος: Πάντα θυμάμαι την Άννα Παναγιωτοπούλου με μία τσάντα που σερνόταν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας