Λαζόπουλος για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ»

01:02 - 02/09/2024

Την καλή του φίλη και συνάδελφο, Μαρία Σολωμού συνάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος στη διαδικτυακή εκπομπή που εκείνη παρουσιάζει κάθε εβδομάδα στο Youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο αγαπημένος δημιουργός αναφέρθηκε από καρδιάς στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος, μόνος, διαχειρίστηκε αυτήν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογήθηκε αρχικά πως «μ’ αρέσει που ο Θεός μού κάνει δώρο ωραίες σκηνές στη ζωή μου. Ναι, εμπνέομαι αλλά δουλεύω κιόλας σε αυτές. Πες μου δηλαδή εσύ τώρα το αστείο αυτό: Να πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου, στα καλά καθούμενα, στο ίσιωμα. Μέσα μου τότε είπα ένα πράγμα: «Φ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος στην Μαρία Σολωμού: "Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ"

"Δεν πανικοβλήθηκα και είναι φοβερό ότι… μετατρέπομαι σε ρόλο. Δηλαδή σκεφτόμουν ότι αυτό είναι γύρισμα", είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λάκης Λαζόπουλος στην Μαρία Σολωμού: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ»

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στη Μαρία Σολωμού μια άγνωστη δική του περιπέτεια. Ο καλλιτέχνης απάντησε μια σειρά από ερωτήσεις της ηθοποιού. Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με το Mega, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού, για την διαδικτυακή της εκπομπή, στο youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο δημιουργός αναφέρθηκε στην ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Λαζόπουλος στην Μαρία Σολωμού: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λάκης Λαζόπουλος: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ»

Ο ηθοποιός σε μια προσωπική εξομολόγηγη.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 5/12/2024

Γαλλία: «Να παραιτηθείς» λέει στον Μακρόν η Ριζοσπαστική Αριστερά

Μυταρά, Παρθένη, Φασιανό πλαστογραφούσε το κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη – Πούλησαν «μαϊμού» πίνακα για 98.000 ευρώ

Σπάνε συμβόλαιο οι Αγγελόπουλοι για παίκτη-καψούρα του Μπαρτζώκα!

Ρένα Μόρφη: Δεν ήθελα να φαίνεται ότι είμαι έγκυος τον πρώτο χρόνο στο «Μουσικό Κουτί»

Europe Cup: Ήττα για το Μαρούσι από την Τόφας στην Τουρκία