Αργύρης Αγγέλου: Έχω παίξει την ημέρα της κηδείας του πατέρα μου, έχω παίξει άρρωστος

22:45 - 01/09/2024

Συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα που έχασε τον πατέρα του και ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή. «Ήταν και ο αδελφός μου στην πλατεία, ο οποίος είχε έρθει να με στηρίξει μαζί με τα ανίψια μου», θυμάται ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, μιλώντας στην εφημερίδα «On Time». Απαντώντας στη ... Περισσότερα To άρθρο Αργύρης Αγγέλου: Έχω παίξει την ημέρα της κηδείας του πατέρα μου, έχω παίξει άρρωστος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός: Μονοψήφιες θερμοκρασίες μέχρι την Πέμπτη και άνεμοι 8 μποφόρ την Κυριακή

Έμπολι – Μίλαν 0-2: Οι αλλαγές των «ροσονέρι» έφεραν την εκτός έδρας νίκη στη Serie A

Ιρλανδία: Νεκρός 28χρονος μποξέρ από χτύπημα στο κεφάλι μέσα στο ρινγκ

Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη

Ο Νετανιάχου έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη διαπραγματεύσεων της δεύτερης φάσης εκεχειρίας με την Χαμάς

ΑΕΚ – Προμηθέας 91-71: Καταιγιστικοί οι «κιτρινόμαυροι» στα Άνω Λιόσια για την Greek Basketball League