Γιάννης Στάνκογλου: "Πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή, ακόμη προφυλάσσω την πρώην σύζυγό μου"

10:18 - 01/09/2024

«Δεν θέλω να γνωρίσω έναν άνθρωπο κάποια στιγμή και να τραβήξει κάτι τέτοιο, δεν είναι ωραίο» δήλώνει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου για τα ενοχλητικά δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή: Από τη στιγμή που ζήτησαν συγγνώμη, όλα καλά

«Πάντα διαφύλασσα την προσωπική μου ζωή και την προστάτευα», εξομολογείται ο Γιάννης Στάνκογλου. Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Real L!fe και στη Νίκη Κώτσου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή και πόσο προσπαθεί να τη διαφυλάσσει. Πέρασες μία περίοδο με ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου για τα ενοχλητικά δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή: Από τη στιγμή που ζήτησαν συγγνώμη, όλα καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Περίοδος αξιολόγησης και ανακατατάξεων στην ΕΡΤ - Τι πρόκειται να αλλάξει το αμέσως επόμενο διάστημα

Βέφα Αλεξιάδου: Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Σύνταξη πριν τα 62: Οι 14 κατηγορίες εργαζομένων που δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν 40 έτη εργασίας - Τι γίνεται με τα πλασματικά χρόνια

Νέα Δημοκρατία: Τη διαγραφή του ζητά ο Γιάννης Λουλουδάκης - "Ταυτίζομαι πλήρως με τις απόψεις Σαμαρά"

Συγκινεί η αποκάλυψη της Βούλγαρη: "Είχα κάνει τέσσερις εξωσωματικές και σκόπευα να κάνω μία τελευταία το καλοκαίρι"

Κατερίνα Πατσογιάννη: Δραματική αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας - Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας