Τροφική δηλητηρίαση: Αυτές είναι οι τροφές που δεν καταναλώνει ποτέ μια μικροβιολόγος
10:00 - 31/08/2024
Η κατανάλωση τροφών, που περιέχουν βακτήρια ή τοξίνες, μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Η τροφική δηλητηρίαση οφείλεται κυρίως σε βακτήρια όπως ο σταφυλόκοκκος, η Escherichia Coli, η σαλμονέλα, η αλλαντίαση, ο εντερόκοκκος, η λιστέρια κ.ά., τα οποία έχουν αναπτυχθεί σε τροφές, οι οποίες είτε δεν έχουν παρασκευαστεί καλά, είτε δεν έχουν διατηρηθεί σωστά. Πολλοί, βέβαια, ... Περισσότερα
To άρθρο Τροφική δηλητηρίαση: Αυτές είναι οι τροφές που δεν καταναλώνει ποτέ μια μικροβιολόγος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit