Γιάννης Τσορτέκης: «Η ανησυχία μου δεν είναι για το τι βιώνουν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να ξέρω τι θα αντιμετωπίσουν»

08:36 - 31/08/2024

«Αυτό που με ανησυχεί είναι με ποιον τρόπο τα δικά μου τα παιδιά και όλα τα παιδιά του κόσμου θα μπορούν να ατσαλώνονται, ώστε να έχουν εφόδια» εξομολογείται ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο Γιάννης Τσορτέκης παραχώρησε συνέντευξη στη Real L!fe και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ως ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Τσορτέκης: «Η ανησυχία μου δεν είναι για το τι βιώνουν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να ξέρω τι θα αντιμετωπίσουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ομέρ Γιούρτσεβεν: Ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε τον παίκτη του Παναθηναϊκού στην εθνική Τουρκίας

Αντώνης Λυμπέρης: Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του, Έλενας Μακρή – «Αγάπη μου, μεγάλε μου έρωτα, πέτα ψηλά»

Ναυάγιο στη Σάμο με 8 μετανάστες νεκρούς: 6 παιδιά και 2 γυναίκες

Λύγισε on air ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στην είδηση του θανάτου της Βέφας Αλεξιάδου

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης 16χρονος στο Ρέθυμνο - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ

Endless EC: Σε λειτουργία ο φωτοβολταϊκός σταθμός στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου