Αιχμές Ντόρας σε Κασσελάκη - «Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο, ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει»

17:37 - 30/08/2024

Ιδιαίτερα αιχμηρή εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Στέφανο Κασσελάκη. Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ αναρωτήθηκε για το τι γνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ και έκανε τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες. Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη και για τις δηλώσεις του σε σχέση με την παρουσία ... Περισσότερα To άρθρο Αιχμές Ντόρας σε Κασσελάκη - «Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο, ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη για Κασσελάκη: "Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο - Ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει"

«Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια», σημειώνει η Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κρίθηκε ένοχος για βιασμό και ξυλοδαρμό

Ματ Γκετς: «Δεν επιστρέφω στο Κονγκρέσο από του χρόνου, θα κάνω ό,τι πει ο Ντόναλντ Τραμπ»

Το «καρφί» της Grimes για τον Έλον Μασκ: «Είναι αγνώριστος, δεν με αφήνει να δω τα παιδιά μας»

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός live: «Υπνωτισμένοι» οι παίκτες του Σερέλη δεν μπορούν να μπουν στο παιχνίδι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επενδύει στη νεοσύστατη λίγκα Γυναικών Unrivaled

ΕΕ: Έτοιμη να αντιδράσει σε περίπτωση εμπορικών εντάσεων με τις ΗΠΑ