Ιαπωνία: Αεροπλάνο γίνεται έρμαιο των ανέμων και δεν μπορεί να προσγειωθεί - Δείτε βίντεο

12:01 - 30/08/2024

Το αεροπλάνο ταλαντεύτηκε στον αέρα λόγω των ισχυρών ανέμων - Τουλάχιστον 6 νεκροί στην Ιαπωνία εξαιτίας του τυφώνα Σανσάν

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιαπωνία: Αεροσκάφος ταλαντεύεται εν μέσω του τυφώνα Σανσάν και αδυνατεί να προσγειωθεί (βίντεο)

Το Boeing 737 που εκτελούσε την πτήση 1408 από τη Νότια Κορέα εν μέσω του τυφώνα Σανσάν κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια σε άλλο διάδρομο λίγα λεπτά αργότερα

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός και το... μήνυμα στους haters - "Είναι οι μεγαλύτεροι οπαδοί μου"

Αμαλιάδα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον θείο της - "Την έχω ικανή για όλα, μου είχε στείλει φωτογραφία του νεκρού παιδιού της"

Δανάη Μπάρκα: Το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της - Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι - Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Φθιώτιδα: Αναποδογύρισαν και βύθισαν σκάφη οι θυελλώδεις άνεμοι - Γερανός τα έβγαλε στην ακτή (Εικόνες)

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη στην έκθεση "Ξενία 2024" - "Βασικός πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας ο τουρισμός"