Παρμεζάνα, Γκράνα ή Πεκορίνο Ρομάνο: ποιο το ιδανικό τριμμένο τυρί για τα ζυμαρικά μας;

17:09 - 29/08/2024

Η παρμεζάνα με τη γεμάτη νοστιμιά, μεστή και ώριμη γεύση, τη τριφτή υφή και την ελαφριά αλμύρα, είναι η βασίλισσα των τυριών της Ιταλίας, με παγκόσμια αναγνώριση και κατανάλωση, κυρίως ως το ιδανικό τριμμένο τυρί σε ζυμαρικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τραμπ: Ετοιμάζει «εκρηκτικό» ξεκίνημα στην προεδρία - Άμεση η αύξηση δασμών σε Κίνα, Μεξικό και Καναδά

Παγκράτι: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τι συνέβη με τα βεγγαλικά στην τούρτα

Με ιστιοδρομίες iQFOiL άρχισε η 2η φάση της «33ης Athens International Sailing Week 2024»

Αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα τυλίχθηκε στις φλόγες στο Ηράκλειο

«Ομάδα κρούσης» ετοιμάζει ο Φάμελλος: Μπαράζ συσκέψεων στην Κουμουνδούρου

Ο Ανδρουλάκης θέλει ad hoc κοινό προοδευτικό μέτωπο για τα εργασιακά στη Bουλή με τον Φάμελλο