Η Μαρία Μάρκου από το The Chase ξεσπαθώνει: «Αν πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά διέψευσα πολύ κόσμο»

08:10 - 29/08/2024

Η Μαρία Μάρκου έγινε γνωστή από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι The Chase που προβάλλεται στο Mega. Σε συνέντευξή της, μίλησε και για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άντρες. Tη Μαρία Μάρκου τη γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια μέσα από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι The Chase, που ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα να κάνει πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Μάρκου από το The Chase ξεσπαθώνει: «Αν πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά διέψευσα πολύ κόσμο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Μάρκου από το "The Chase ξεσπαθώνει": "Αν πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά διέψευσα πολύ κόσμο"

Η Μαρία Μάρκου έγινε γνωστή από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «The Chase» που προβάλλεται στο Mega. Σε συνέντευξή της, μίλησε και για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άντρες

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στόλισε το αυτοκίνητό του με 2.500 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια - Η φωτογραφία που έγινε viral

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ήττα και «προσγείωση» για τις «καρακάξες» στην Premier League

Φονικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σουμάτρα της Ινδονησίας - 16 νεκροί και 6 αγνοούμενοι ο πρώτος απολογισμός

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και από Παρασκευή ξανά 20άρια

Η Γερμανία δεν αποκλείει τη συντριβή του αεροσκάφους της DHL στη Λιθουανία να προκάλεσε η Ρωσία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποκτήσει τέταρτο παιδί, έγκυος ξανά η Μαράια Ριντλσπρίγκερ