Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τις απαγορεύσεις των Ταλιμπάν

19:19 - 28/08/2024

Πολλές Αφγανές εντός και εκτός της χώρας ανήρτησαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στα οποία τραγουδούν, με λεζάντες όπως «Η φωνή μου δεν απαγορεύεται» και «Όχι στους Ταλιμπάν»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφγανιστάν: Οι γυναίκες τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τις απαγορεύσεις των Ταλιμπάν

«Με φιμώσατε για τα επόμενα χρόνια. Με φυλακίσατε στο σπίτι μου μόνο για το έγκλημα ότι είμαι γυναίκα», ακούγεται να λέει μια γυναίκα - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν και «απαντούν» στην απαγόρευση των Ταλιμπάν στο να ακούγεται η φωνή τους

Πολλές γυναίκες από το Αφγανιστάν συμμετέχουν σε ένα διαδικτυακό κίνημα διαμαρτυρίας κατά του νέου νόμου των Ταλιμπάν που τους απαγορεύει να ακούγεται η φωνή τους σε δημόσιους χώρους. Σάλο προκάλεσε ο νέος νόμος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν που ανακοίνωσε ότι στα τέλη Ιουλίου τέθηκε σε εφαρμογή «για την προώθηση της αρετής και την πρόληψη της ... Περισσότερα To άρθρο Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν και «απαντούν» στην απαγόρευση των Ταλιμπάν στο να ακούγεται η φωνή τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Δύο στους τρεις Έλληνες δεν εμπιστεύονται το κράτος στις υγειονομικές κρίσεις

Ο Δημήτρης Τζιόβας αναλύει τη σχέση ιστορίας και μυθιστοριογραφίας

Βατικανό: Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Ο Φουκώ διαβάζει Χέγκελ

Masdar: Με όχημα την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ σχεδιάζει off shore αιολικά και φωτοβολταϊκά 6 GW σε Ελλάδα και Ισπανία

Τραμπ και ελληνοτουρκικά – Τι πιστεύουν οι Έλληνες, ένας πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ και ένας πανεπιστημιακός