Κλέλια Ρενέση: «Με την κόρη μου πηγαίνουμε στη Γαύδο για δύο μήνες χωρίς ίντερνετ και ρεύμα»

21:18 - 27/08/2024

«Οδηγώ το παιδί μου να αγαπήσει τη φύση, να γίνει ένα με αυτή», είπε η Κλέλια Ρένεση. Για τη συνείδηση που έχει ως πολίτης και για το πως μεγαλώνει την κόρη της, μίλησε η Κλέλια Ρένεση στην εκπομπή «Χαμηλή πτήση». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβά την προσοχή της κόρης ... Περισσότερα To άρθρο Κλέλια Ρενέση: «Με την κόρη μου πηγαίνουμε στη Γαύδο για δύο μήνες χωρίς ίντερνετ και ρεύμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέλια Ρενέση: «Με την κόρη μου πηγαίνουμε στη Γαύδο για δύο μήνες χωρίς ίντερνετ και ρεύμα»

Η Κλέλια Ρενέση μίλησε για την προσπάθεια της να μάθει στην κόρη της να αγαπά τη φύση και να είναι ανεπηρέαστη από τα social media. Η γνωστή ηθοποιός μέσω συνέντευξής της στην εκπομπή «Summer’s Cool» αναφέρθηκε για την επιλογή της να παραθερίζει με την κόρη της κάθε καλοκαίρι στη Γαύδο. Αναλυτικά όσα είπε: «Ό,τι μπορώ για τον εαυτό μου το κάνω, ό,τι μπορώ για τους γύρο μου το κάνω, ό,τι μπορώ σαν πολίτης το κάνω, κοιμάμαι ήσυχη. Προσέχω ποιους κάνω μάγκες, πού δίνω τα χρήματά μου, πώς μεγαλώνω το παιδί μου», είπε στην αρχή η γνωστή ηθοποιός. «Βλέπω ότι το παιδί, από τώρα, με τις οθόνες είναι σε φάση “βαμπίρ”. Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ να μεταδώσω. Θεός δεν είμαι, τα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο με μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Ο Ματ Ντίλον βραβεύτηκε με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» στο 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Βίντεο «καίει» τον 49χρονο που ξυλοκόπησε άγρια και έστειλε στη ΜΕΘ την 43χρονη πρώην σύντροφό του στην Πάτρα

Αιχμές Πολάκη για τις offshore Κασσελάκη: «Έχει φύγει από όλες;»

Κυκλοφορούσε στους δρόμους της Πάτρας κρατώντας τσεκούρι και απειλούσε πως θα βλάψει τον εαυτό του

Survivor: Κερδισμένες και οι 2 ομάδες – Προ των πυλών το μεγάλο έπαθλο