Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»

19:02 - 27/08/2024

Live για τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι το απόγευμα της Δευτέρας και αποκάλυψε ότι πούλησε ένα χωράφι που είχε για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα αλλά και τον τρόπο που επιλέγει να προβάλλει τη δουλειά της. «Όλοι με ρωτάτε τι έχει αλλάξει. Έχω αλλάξει όντως, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω». «Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: τι μου είναι πι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Σάττι: Πούλησα μέχρι και ένα χωράφι που είχα, για να κάνω τα βιντεοκλίπ μου

«Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα» είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εξομολόγηση καρδιάς από τη Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα το πούλησα για να κάνω βίντεο κλιπ»

«Έλεγα, τι είναι πιο σημαντικό; Να έχω ένα χωράφι με ελιές να κάθονται και να μην κάνω τίποτα; Ή να προσπαθήσω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;», είπε η Μαρίνα Σάττι. Απολογισμό των τελευταίων μηνών, έκανε σε live στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, μιλώντας για όλες τις θυσίες που έχει κάνει για χάρη του ... Περισσότερα To άρθρο Εξομολόγηση καρδιάς από τη Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα το πούλησα για να κάνω βίντεο κλιπ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα ένα χωράφι με ελιές, για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Η τραγουδίστρια σε μια προσωπική εξομολογηση για την καριέρα της.

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρίνα Σάττι: «Πούλησα μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»

Το live της Μαρίνας Σάττι στο Instagram και ο απολογισμός της για τη χρονιά που πέρασε.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και χωράφι πούλησα για να κάνω ένα βίντεο-κλιπ μου»

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ότι δεν θέλει να είναι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας:Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συνετρίβη αεροπλάνο στην Κόστα Ρίκα με έξι επιβαίνοντες στο σκάφος

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του