Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές με νέα πτώση της θερμοκρασίας – Οι άνεμοι έως 6 μποφόρ

19:01 - 27/08/2024

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη 28 Αυγούστου με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι τα 6 μποφόρ. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές με νέα πτώση της θερμοκρασίας – Οι άνεμοι έως 6 μποφόρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός: Τοπικές βροχές με νέα πτώση της θερμοκρασίας –Έως 6 μποφόρ οι άνεμοι

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, 27 Αυγούστου 2024, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καιρός: Τριήμερο με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για την Αττική

Βροχές θα σημειωθούν σε όλη την χώρα ενώ οι περισσότερες καταιγίδες αναμένονται στις ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σταμάτης Γονίδης για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του: «Στερνοπούλι μου, σε αγαπώ πολύ»

Ρεκόρ στις τιμές του ασιατικού LNG για το 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεόρχινα Ροντρίγκες παρουσίασε το νέο υπερπολυτελές σπίτι τους στο Ντουμπάι

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις