Ο Τραμπ επιτίθεται στην Χάρις για την «καταστροφική» αποχώρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από το Αφγανιστάν

08:27 - 27/08/2024

Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων χαρακτήρισε το επεισόδιο αυτό «ταπείνωση» για τις ΗΠΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιτίθεται στην Χάρις για την 'καταστροφική' αποχώρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από το Αφγανιστάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε το επεισόδιο αυτό 'ταπείνωση' για τις ΗΠΑ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Επίθεση Τραμπ σε Κάμαλα Χάρις για την «καταστροφική» αποχώρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από το Αφγανιστάν

Μια ακόμη επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ και την κατηγόρησε για την τεράστια αποχώρηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, κατά τη διάρκεια τελετής για την απότιση φόρου τιμής σε 13 στρατιωτικούς πεσόντες στην Καμπούλ, τρία χρόνια μετά τον θάνατό τους. Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και υποψήφιος ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση Τραμπ σε Κάμαλα Χάρις για την «καταστροφική» αποχώρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από το Αφγανιστάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ντόναλντ Τραμπ: Επίθεση στην Κάμαλα Χάρις για την «καταστροφική» αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε νέα αφορμή να καταφερθεί εναντίον της Κάμαλα Χάρις

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ουκρανία χτυπάει με drones περιφέρειες της Ρωσίας - Μήνυμα Μακρόν στον Πούτιν

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή