Περιφέρεια Θεσσαλίας: Στο Βόλο για καύση θα μεταφερθούν τα νεκρά ψάρια - Κλείνει το θυρόφραγμα της Κάρλας

16:28 - 26/08/2024

"Για να κλείσει το θυρόφραγμα έπρεπε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς του νερού, επειδή όμως υπάρχει το φαινόμενο αυτό η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά την επιδιόρθωση του", είπε ο Δημήτρης Κουρέτας

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για το φαινόμενο των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό

Αποφασίστηκε το κλείσιμο του θυροφράγματος της λίμνης Κάρλας.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Sold-out η "PAOK Sports Arena" για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία!

Σύλληψη γαμπρού για ναρκωτικά στην Κρήτη: "Αυτό που έγινε είναι η μεγαλύτερη τιμωρία μου" - 2.000 ανυποψίαστοι καλεσμένοι

Σίσσυ Χρηστίδου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου: Έκανα λάθος, αλλά έχω βρεθεί σε θέση δημόσιου διασυρμού και δεν τοποθετήθηκα

Σίλια Κριθαριώτη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο μυθικό Cycladic Gala, Glamor in Antiquity, στο ΜΕΤ (Εικόνες)

Ιράν: Προγραμματίζει συνομιλίες με την ΕΕ και τη Βρετανία για το πυρηνικό πρόγραμμα - Η λύση και ο Ντόναλντ Τραμπ

Πάρις Χίλτον: "Είμαι εντελώς φυσική, δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ, fillers, χειρουργική επέμβαση, τίποτα" - Το μυστικό της νεότητάς της