Δέσποινα Βανδή για τη συναυλία των 30 χρόνων καριέρας της στον Λυκαβηττό: «Η λαχτάρα μου να τραγουδήσω παραμένει ίδια»

15:55 - 25/08/2024

«Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο! Ίδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή για τη συναυλία που θα δώσει τον Σεπτέμβριο στον Λυκαβηττό. Τον δικό της απολογισμό, λίγο πριν δώσει τη μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό για τα 30 χρόνια της καριέρας της, έγραψε στο ... Περισσότερα To άρθρο Δέσποινα Βανδή για τη συναυλία των 30 χρόνων καριέρας της στον Λυκαβηττό: «Η λαχτάρα μου να τραγουδήσω παραμένει ίδια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μέχρι τις ΗΠΑ «έφτασε» η Αφροδίτη Λατινοπούλου: O υποψήφιος υπουργός Δικαιοσύνης δημοσίευσε το βίντεό της που χορεύει YMCA για την νίκη του Τραμπ

Ακυβέρνητο σκάφος σήμανε SOS ανοιχτά της Αταλάντης στην Εύβοια - Σώθηκε ο μοναδικός επιβάτης

Οι οπαδοί της Παρτιζάν γιούχαραν τον Νίκολα Μίροτιτς και στην προθέρμανση

Η Ερμούπολη «έπαθε» Βενετία: Καταρρακτώδης βροχή πλημμύρησε τους δρόμους της Σύρου

Σωκράτης Φάμελλος: «Τα τρελά νερά που πρέπει να σταματήσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ» – Νέο βίντεο στο TikTok

Άγνωστος έκαψε κάλπη με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στις ΗΠΑ - Το βίντεο που δημοσίευσε το FBI