Όνειρο θερινής νυκτός τα φοιτητικά σπίτια – Οι ακριβότερες και οι φθηνότερες περιοχές

06:55 - 24/08/2024

Δυσεύρετα και πανάκριβα είναι σήμερα τα φοιτητικά σπίτια στην ελληνική αγορά ακινήτων, με αποτέλεσμα η μέση ελληνική οικογένεια  να πρέπει να διαθέσει ακόμη και έναν μισθό προκειμένου να σπουδάσει το παιδί της εκτός της πατρικής εστίας. Την ώρα που όσο καθυστερούν τα ΣΔΙΤ για τις νέες φοιτητικές εστίες, το πρόβλημα θα παραμένει και αναμένεται να ... Περισσότερα To άρθρο Όνειρο θερινής νυκτός τα φοιτητικά σπίτια – Οι ακριβότερες και οι φθηνότερες περιοχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οδηγός μηχανής κάνει σούζες χωρίς κράνος και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο του στην Αττική οδό

Νέα ανησυχία για την υγεία της Καμίλα - Δεν θα συνοδέψει απόψε τον Βασιλιά Κάρολο στο Royal Albert Hall

Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα»

Ουκρανία: «Δεν θα υποχωρήσουμε από το Κουρσκ – Η ρωσική Αεροπορία έχει γίνει ιπτάμενο πυροβολικό»

Επιστρέφει ο εφιάλτης του εμπορικού ελλείμματος από την πίσω πόρτα της ανάκαμψης

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»