Η νέα ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου μέσα από το νοσοκομείο: «Ούτε εγώ το αντέχω»
14:19 - 22/08/2024
Περιπέτεια με την υγεία της περνά τις τελευταίες ημέρες η Έλλη Κοκκίνου. Την αποκάλυψη για το ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς η υγεία της ταλαιπωρείται από έναν ιό, έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Έλλη Κοκκίνου στο story που ανέβασε μίλησε και για την εξέλιξη της περιοδείας της. Αυτές τις ημέρες ήταν ... Περισσότερα
To άρθρο Η νέα ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου μέσα από το νοσοκομείο: «Ούτε εγώ το αντέχω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω»: Η νέα ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου μέσα από το νοσοκομείο
Η γνωστή τραγουδίστρια, πάρα το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν χάνει το χιούμορ της.
Διαβάστε το στο in.grΗ νέα φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου μέσα από το νοσοκομείο – Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται εξαιτίας ενός ιού
Μία φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Έλλη Κοκκίνου. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης, 21/08, κάποιός ιός που την ταλαιπωρεί την οδήγησε στο νοσοκομείο, με την ίδια, μάλιστα, να αναγκάζεται να ακυρώσει προγραμματισμένη εμφάνισή της στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. «Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr