Λανς-Παναθηναϊκός: Θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία ψάχνουν οι πράσινοι

11:01 - 22/08/2024

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Γαλλία με τη Λανς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play-offs του Conference League, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στο… κόλπο της πρόκρισης

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός – Λανς: Θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θέλουν οι «πράσινοι» στο Conference League

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί απόψε (22/08/24, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) από τη Λανς στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Europa League, ο Παναθηναϊκός ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Λανς: Θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θέλουν οι «πράσινοι» στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λανς - Παναθηναϊκός 2-0 LIVE: Δέχθηκαν δεύτερο γκολ με παίκτη παραπάνω οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λανς στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Έχοντας αποκλειστεί από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Europa League, ο Παναθηναϊκός έχει μία δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη μέσω του Conference League, αλλά είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη ... Περισσότερα To άρθρο Λανς - Παναθηναϊκός 2-0 LIVE: Δέχθηκαν δεύτερο γκολ με παίκτη παραπάνω οι «πράσινοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λανς - Παναθηναϊκός 2-1: Ο Ιωαννίδης απέτρεψε το «Βατερλώ» στη Γαλλία

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην έδρα τη Λανς στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League, αλλά το φοβερό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη τον κράτησε “ζωντανό” ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Παρότι βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Λανς και χρειάστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Λανς - Παναθηναϊκός 2-1: Ο Ιωαννίδης απέτρεψε το «Βατερλώ» στη Γαλλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λανς-Παναθηναϊκός: Θέλουν θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Γαλλία με τη Λανς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play-offs του Conference League, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στο… κόλπο της πρόκρισης

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Καιρός: Τι φέρνει ο ισχυρός αντικυκλώνας αύριο Τρίτη;

Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Ξανασμίγουν οικογένειες

Το πανόραμα της Premier League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Φόρεστ και η επόμενη αγωνιστική (pic)

Λίβανος: Οι IDF δεν έπληξαν το νοσοκομείο Αλ Σάχελ – «Δεν υπάρχει θησαυροφυλάκιο», λέει ο διευθυντής

Βαλένθια – Λας Πάλμας 2-3: Διπλό στο «Μεστάγια« για τους νησιώτες

Φυσικό αέριο: Η Ευρώπη γεμίζει τις αποθήκες της – Πόσο πιάνει η τιμή του TTF