Νάναλι κατά Παρτιζάν: «Δεν με πλήρωνε εγκαίρως για δύο χρόνια»

09:37 - 22/08/2024

Ο Τζέιμς Νάναλι αποτελεί παρελθόν για την Παρτιζάν, αλλά οι δύο πλευρές δεν αντάλλαξαν… φιλοφρονήσεις μετά το τέλος της συνεργασίας τους, με τον Αμερικανό γκανρτ να απαντάει με “επίθεση” στον πρόεδρο του σερβικού συλλόγου. Ο “ισχυρός άνδρας” της Παρτιζάν αναφέρθηκε στην τιμωρία του Νάναλι, γεγονός που φαίνεται ότι εξόργισε τον πρώην παίκτη και της Φενέρμπαχτσε. «Πέρα ... Περισσότερα To άρθρο Νάναλι κατά Παρτιζάν: «Δεν με πλήρωνε εγκαίρως για δύο χρόνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαμέτ Ακαϊντίν: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και στην αρχή της σεζόν, αλλά δέχθηκα όταν πήγε εκεί ο Φατίχ Τερίμ»

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό που διέσχιζε τον δρόμο – «Έχω σπάσει το πόδι μου και έχω κάνει εγχείρηση»

Οι «τραμπικές» εξισώσεις που έβγαλαν σαρωτικούς δασμούς κάνουν τους οικονομολόγους να σκίζουν τα πτυχία τους

Βίντεο ντοκουμένο με τον μεθυσμένο οδηγό να διασχίζει τη Συγγρού με 206 χλμ – Τον ακολουθούν περιπολικά

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με πτώση 1,77% στον απόηχο των πιέσεων από τις ανακοινώσεις Τραμπ για δασμούς

Θεσσαλονίκη: «Ατάραχος, μου ζήτησε 300 ευρώ για την επέμβαση», λέει η ασθενής που κατήγγειλε γιατρό για «φακελάκι»