Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος - Τα δάκρυα του γιου του

09:36 - 22/08/2024

«Αυτός είναι ο μπαμπάς μου» φώναξε δακρύζοντας ο 17χρονος όταν ξεκίνησε την ομιλία ο πατέρας του - Στη σκηνή του συνεδρίου ο Μπιλ Κλίντον και η Όπρα Γουίνφρεϊ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ξεσήκωσε το πλήθος ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Γουόλς - Τα δάκρυα του γιου του - 'Αυτός είναι ο μπαμπάς μου' φώναξε

Στη σκηνή του συνεδρίου των Δημοκρατικών και ο Μπιλ Κλίντον και η Όπρα Γουίνφρεϊ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τιμ Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος – Τα δάκρυα του γιου του

«Θα έχετε χρόνο να κοιμηθείτε όταν πεθάνετε!»: ο Τιμ Γουόλς υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις απηύθυνε κατά την τρίτη ημέρα του Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος, έκκληση προς τους ψηφοφόρους να κινητοποιηθούν. «Μένουν μόνο 76 ημέρες, δεν είναι τίποτα», δήλωσε ο κυβερνήτης της Μινεσότα. «Δουλειά μας, για όσους μας παρακολουθούν, είναι να ... Περισσότερα To άρθρο Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τιμ Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος – Τα δάκρυα του γιου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λαύριο: Αμετανόητος ο καθηγητής για το φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο - «Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω στο σχολείο»

Ρωσία: Απορρίφθηκε η έφεση Αμερικανού που είχε καταδικασθεί σε 12,5 χρόνια κάθειρξης για υπόθεση ναρκωτικών

Εδώ θα δείτε το Greek derby της Euroleague

Ρίτσαρντ Γκιρ: Πούλησε το σπίτι του στο Κονέκτικατ για 10,75 εκατ. δολάρια και μετακομίζει στην Ισπανία

Αμερικανικές εκλογές 2024: Χάρις επιλέγουν οι ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Νew Υοrk Times

Σάλος στη Μαγνησία: Δήμαρχος υποστηρίζει ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα λύνεται με ευθανασία