ΕΥΑΘ: Πράσινο φως για διανομή μερίσματος 0,0276 ευρώ ανά μετοχή

15:55 - 21/08/2024

Τη διανομή μερίσματος ανά μετοχή αποφάσισε μεταξύ άλλων η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΥΑΘ, που πραγματοποιήθηκε την 20η Αυγούστου 2024, σύμφωνα με σημερινή (21.8.2024) ανακοίνωση της εταιρείας. Ειδικότερα, η διανομή μερίσματος στους μετόχους της ΕΥΑΘ ανήλθε στο ποσό των 0,0276 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2023, το οποίο μετά την παρακράτηση φόρου ... Περισσότερα To άρθρο ΕΥΑΘ: Πράσινο φως για διανομή μερίσματος 0,0276 ευρώ ανά μετοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρόδος: Ανήλικη απείλησε με σουγιά συμμαθητές της έξω από το σχολείο τους – Είναι γνωστή για την παραβατική συμπεριφορά της

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ – Τελικά λήστεψαν διπλανό κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το «γιος του Σκουρλέτη» δεν το έχω ζήσει, είχα άγχος πιο πολύ στη σχολή

Τσάφος: Δεν υπάρχει χειραγώγηση της αγοράς ηλεκτρισμού – Τί δείχνουν τα στοιχεία

Επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη: Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου – «Με χαστούκισαν γιατί πήγα να βγάλω την αφίσα που κόλλησαν»

Μαρία Αλιφέρη: «Έπαθα τα ψυχοσωματικά μου και τα στομάχια μου για να ανταπεξέλθω»