Άδωνις Γεωργιάδης: Όση σχέση είχαν οι διαμαρτυρόμενοι εχθές στην Πεντέλη με την περιοχή, έχω εγώ με την Γροιλανδία

09:09 - 21/08/2024

Έζησα τη φωτιά λεπτό λεπτό και δεν δέχομαι να ακούω αστείες κατηγορίες περί ανύπαρκτου κράτους, δήλωσε ο υπουργός Υγείας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: 'Όση σχέση είχαν οι διαμαρτυρόμενοι χθες με την Πεντέλη, έχω εγώ με τη Γροιλανδία'

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/8) στην Πεντέλη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επίσης και στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν την ίδια ώρα έξω από το παλαιό δημαρχείο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

O Άδωνις ειρωνεύτηκε τους διαδηλωτές που αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό: «Όση σχέση είχαν αυτοί με την περιοχή έχω εγώ με την Γροιλανδία»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό στην Πεντέλη και ειρωνεύτηκε όσους διαδήλωναν για τις καταστροφές που συνέβησαν στην περιοχή.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γενική απεργία στις 20 Νοεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν - Τι θα γίνει με τα μέσα μεταφοράς

Εφημερίες νοσοκομείων: Οι πρώτες 18 μέρες στα Επείγοντα με το νέο σύστημα στην Αττική

Ηλεία: Πέταξαν κουτάβια μέσα σε τσουβάλια

Πακιστάν SOS: Σε κίνδυνο παιδιά που μένουν ανεμβολίαστα για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους

Θοδωρής Μαραντίνης για την τραπ μουσική: Η ελευθερία χωρίς πλαίσιο είναι αναρχία

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολος ο Κηφισός - Πού υπάρχουν προβλήματα